Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

easter

syyskuu 7, 2018

Viime postauksesta onkin pyörähtänyt 162 päivää. Niihin päiviin on tietysti mahtunut monta mahdollisuutta tarttua läppäriin ja rustata uusi postaus, joista yhteenkään en ole tarttunut. Siitä pahoittelut. Kevät meni todella, todella nopeasti ja kesä vilahti ihan yhtä lujaa. Hyvä kun on itse kyydissä pysynyt.

Nyt kuitenkin syksyn lähestyessä rymisten on mukava muistella kevään tapahtumia ja kirjoitella näiden 162 kuluneen päivän ns. highlightit, vaikka kuukausi kerrallaan. Sitä ennen jatketaan kuitenkin siitä mihin jäätiin, eli pääsiäiseen!

Pääsiäisviikonloppuun valmistauduttiin tietysti tekemällä asianmukaisia askarteluja poikien kanssa!

Pitkäperjantaina lähdin ystäväni (ja aupair-kollegani) Sannin luokse Balbrigganiin, joka on tästä Malahidesta ihan muutaman junapysäkin päässä. Hänen host-äitinsä kiertelimme lähialueiden nähtävyyksiä, joihin lukeutui muun muassa ylävasemmalla näkyvä Ardgillan Castle, josta oli upeat merinäköalat ja valtava ruusutarha, jonka loistoa emme valitettavasti päässeet todistamaan kun ruusut eivät vielä olleet kukkaan puhjenneet. Tämän kollaasin muissa kuvissa näkyy Gormanston College ja sitä ympäröivät puistoalueet. Alavasemman kuvan ns. “puutunneli” oli todella taianomainen ja ehkä jopa hieman selkäpiitä karmiva näky. Päivällä siellä oli kyllä ihana kävellä, mutta illalla en olisi kyllä sisään astunut!

Illalla lähdimme yhteistuumin tutustumaan Balbrigganin huikeaan (not) yöelämään. Olimme kuulleet kylän keskustassa sijaitsevasta baarista nimeltä Bed, joten tottakai me menimme sitten yhdessä “sänkyyn”. Hehe. Bedissä oli kyllä halvat coctailit ja siellä tarjoiltiin mm. piña coladaa suoraan ananaksesta!

Lankalauantaina suuntasimme Dublinin keskustaan ja päätimme tutustua kaupungin ilmaismuseoiden tarjontaan. Löysimme National Gallery of Irelandista Sannin kaksoisolennon ja tutkiskelimme ilmiöitä Science Gallery Dublinissa. Lisäksi kävimme Natural History Museumissa, johon viitataan monesti “kuolleiden eläinten eläintarhana”. Museosta löytyy nettisivujensa mukaan yli kaksi miljoonaa lajia, joten valikoima on aika huikea.

Pääsiäissunnuntaina taisin ihan vaan rentoutua kotona. Maanantain kuitenkin nautin oman kotikyläni antimista. Malahiden linnan alueelle pystytettiin ulkoilmateatteri, jossa näytettiin elokuvat Dorya Etsimässä ja Disneyn uudelleenfilmatisoitu Beauty and the Beast. Oli mukava istua rantatuolissa viheriöllä kylmänä kevätpäivänä omien eväiden kanssa, siemailla kuumaa kahvia ja nauttia ihanista elokuvista.

Palaan pian! 😉

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa