Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

june

syyskuu 21, 2018

Blarney Castle

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna vanha kunnon Paddywagon vei minut ja Marian taas bussiretkelle, tällä kertaa kohteena Corkin kreivikunta ja Blarneyn linna! Tämä kohde on ehdottomasti yksi kauneimmista paikoista, missä olen Irlannissa tähän asti käynyt. Linnaa ympäröivä puutarha on suorastaan henkeäsalpaavan kaunis ja vehreä.

Illanviettoja

Kesäkuun puolenvälin paikkeilla juhlimme Meerin synttäreitä, ja tämä olikin aika kohtalokas ilta. Sangrian, oluen ja vodkan yhdistelmä sai minut aika villiksi ja onnistuinkin illan aikana mm. rikkomaan puhelimeni totaalisesti ja hävittämään upouuden nahkatakkini ja lompakkoni (jotka onneksi sain takaisin). Hauskaa meillä kuitenkin oli!

Juhannusaattoa vietettiin Sannin host-perheen luona Balbrigganissa. Teimme kukkaseppeleitä, etsimme idyllisen pellon jossa leikkiä juhannusneitoja, ahmimme pizzaa ja rentouduimme. Juhannuspäivän illaksi Suomi-Irlanti-seura oli vuokrannut Clayton Hotellista saunatilat seuran käyttöön. Sauna olisi voinut olla vähän isompi, mutta oikeaan saunatunnelmaan oli sentään helppo päästä, kun me kaikki ahtauduimme pienille lauteille istumaan kylki kyljessä. Saunan jälkeen seura tarjosi skumpat hotellin baarissa.

Portmarnock Beach

Malahiden naapurikylässä Portmarnockissa sijaitsee aika idyllinen ranta, johon pakenimme Marian kanssa viettämään vapaapäivää. Päivän aikana tuli monta kertaa aika epätodellinen olo – olemmeko todella Irlannissa?! Aurinko porotti täydeltä taivaalta, jätskiauto kurvasi piknik-vilttimme viereen ja ranta oli täynnä porukkaa nauttimaan kesäpäivästä.

Dublin Pride

Kesäkuun viimeisenä viikonloppua Dublinin keskusta räjähti sateenkaaren väreihin! Osallistuimme Sannin kanssa pride-kulkueeseen, heiluimme päivän puistossa ja kävimme italialaisessa ravintolassa pizzalla. Päivä oli todella kaunis, ja oli ihanaa hypellä kaduilla ja nähdä niin paljon iloisia ihmisiä. Iltaa vietimme Dicey’s Gardenissa, josta kevään aikana oli muodostunut meidän “kantapaikka”. Kahden euron hanajuomat ennen klo 22 ovat osoittautuneet aika petollisiksi…

Näihin tunnelmiin!

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa